Monday, February 14, 2011

REZEKI yang tak terduga!

adatlakan, bila lepas kawen kompom nak together2 with hubby since my hubby jarang alek umah. coti 10 hari je sebulan.
(boleh berjimba lebey sket.hahahaha).

so, we've plan to go pangkor last rabu and decided to stay there sampai jumaat.but,kan saya da kate..REZEKI!!!

ngah sedap2 bersukaria,dapat call dari AG ari khamis
( which kami baru je pas mandi manda kat laut dat time) yang kate ade interview on jumaat..so how??????!!!!!

hotel- full paid for 2 night!
rental car - full paid also!!

so, tanpa lengah terus packing barang, naik feri and zup sampai batang kali!dengan harapan kalau xdapat interview mmg kenela kan.hahahaha.
so friday pagi zup lagi pi JABATAN AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA and interview tepat kul 10.10am.
( owh, interview tuk post f41.tapi sambilan je.hehehe )

berbekalkan doa ibu bapa, sang suami dan rakan-rakan yang tau, sy jawap je ape yg diorang tanye and petang tuh jugak, trus dapat call dari AG ( Account General ) that i've got the job!!!wwooohoooo...

sang suami tak percaya ok!!buleh pulak dia xcaya!!
hehehehehe.

so, itulah yang dinamakan rezeki!!!hahahaha.

3 comments:

Nisya Harisy 71 said...

Congrats dear~!! Bila start? 1st March?

Shima Ismail said...

tahniah kamu!!!!! kom follow blog aku: vivaciousofmine.blogspot.com..leh shere cerite..

farizah zin said...

isya:
jumaat lepas 11hb i interview, 14hb trus masuk sya.gila x??hehehe.tq dear!

achikey:
hahahaha.ok.nak bukak da nih.muah!!